Rusta puulaatikko

Puulaatikko 29x22x15 cm FSC-sertifioitu Akaasia – Rusta

Puulaatikko 29x22x15 cm FSC-sertifioitu Akaasia – Säilytyslaatikot – Rusta.com

Koristeellinen puulaatikko, joka sopii kaikkiin kodin huoneisiin. Tuo viihtyisää ja perinteistä tunnelmaa kotiin niin sisällä kuin ulkona.

Koristeellinen puulaatikko, joka sopii kaikkiin kodin huoneisiin. Tuo viihtyisää ja perinteistä tunnelmaa kotiin niin sisällä kuin ulkona. FSC-merkittyä akaasiaa. Saatavana kaksi kokoa.

Säilytyslaatikot – Rusta

Säilytyslaatikot

Puulaatikko 29x44x21 cm FSC-sertifioitu Akaasia. 1490. Vain tavarataloista · Säilytyskori 24×24 cm Eri värejä. 249. Vain tavarataloista.

Puulaatikko Provence 38x27x20 cm Akaasia – – Rusta.com

Provence-puulaatikko viljeltyä akaasiaa. Mitat: 27×38 cm, korkeus 20 cm. Säilytykseen tai koristeeksi ulkotilaan tai puutarhaan. Myydään osissa.

Kokoontaitettava laatikko 33×24,5×15 cm Eri värejä Muovi

Kokoontaitettava laatikko 33×24,5×15 cm Eri värejä Muovi – Säilytyslaatikot – Rusta.com

Pinottava ja kokoontaitettava säilytyslaatikko, joka vie minimaalisen vähän tilaa, kun sitä ei käytetä. Saatavana useita värejä ja kokoja.

Säilytyslaatikot ja suojapeitteet – Rusta

Siirrä & säilytä

Laajennettavan seinäjärjestelmämme avulla voit muokata juuri sinun tarpeisiisi sopivan säilytysratkaisun ja täydentää sitä SmartStore-säilytyslaatikoilla.

Säilytyslaatikko kannella Smartstore 50x39x26 cm, 32 … – Rusta

Säilytyslaatikko kannella Smartstore 50x39x26 cm, 32 litraa Klassinen 31 – Säilytyslaatikot – Rusta.com

Säilytyslaatikko kannella Smartstore. 50x39x26 cm, 32 litraa Klassinen 31. Saatavana useita kokoja …

SmartStore Classic. Valkoiset kiinnikkeet. Saatavana useita eri kokoja. 10 vuoden takuu. Kestää lämpötiloja –40 °C … +100 °C. Materiaali hyväksytty elintarvikekäyttöön, ei sisällä BPA:ta.

Säilytys | Osta Clas Ohlsonilta

Sivua ei voi näyttää … Jokin meni vikaan tuotteita ladattaessa. Lataa sivu uudelleen napsauttamalla tästä tai yritä hetken kuluttua uudelleen.

Sisustuskorit, metallikorit ja puulaatikot – JYSK

Sisustuskorit, metallikorit ja puulaatikot | JYSK

Voit valita lukemattomista ihanista säilytyskoreistamme: punottu kori, kannellinen laatikko, metallikori tai puulaatikko. Korit kätkevät ylimääräiset …

Kori kätkee tavarasi kauniisti ja on samalla käytännöllinen osa säilytysjärjestelmää. Valikoimastamme löydät punotut korit, metallikorit ja puulaatikot edullisesti. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

Korit, puukorit ja säilytyslaatikot – JYSK

Korit, puukorit ja säilytyslaatikot | JYSK

Laatikko FRANS L32xP27xK20cm musta. 3,-/kpl. Lue lisää · Laatikko FRANS L32xP28xK30cm musta. 4,50/kpl. Lue lisää · Kori AKSEL L23xP34xK20cm kahvalla.

Säilytyslaatikoiden ja korien avulla pidät kotisi järjestyksessä ja lisäksi ne toimivat kätevästi myös sisustuselementtinä. Tutustu ja osta verkossa JYSK.fi.

Keywords: rusta puulaatikko