Ikea vihreä sohva

Osta vihreät sohvat – IKEA

Osta vihreät sohvat – IKEA

3 istuttava sohva sopii sinulle, joka haluat väljästi sohvatilaa yhdelle ja sopivasti … LANDSKRONA 3:n istuttava sohva, Gunnared vaaleanvihreä/puu …

Selaa vihreitä IKEA-sohvia useassa eri muodossa ja koossa. Vihreä sohva rauhoittaa ja auttaa lisäämään kotiisi iloista tunnelmaa. Tule ostoksille!

PÄRUP 3:n istuttava sohva, Vissle tummanvihreä – IKEA

PÄRUP 3:n istuttava sohva, Vissle tummanvihreä Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Vissle tummanvihreä – IKEA

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Vissle tummanvihreä Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

Edullinen sohva kotiin – Laatua ja mukavuutta – IKEA

Sohvat – Edullinen sohva kotiin – Laatua ja mukavuutta – IKEA

Sohva on olohuoneen paras paikka. Katso kaikki sohvat ja löydä tilaasi ja tyyliisi sopiva edullinen mutta laadukas leposohva. Sohvat myös verkosta!

LANDSKRONA 3:n istuttava sohva, Gunnared vaaleanvihreä

LANDSKRONA 3:n istuttava sohva, Gunnared vaaleanvihreä – IKEA

LANDSKRONA 3:n istuttava sohva, Gunnared vaaleanvihreä Lämmin ja kutsuva, siisti ja tyylikäs. Hyvin tukevat istuintyynyt ja hyvin istuva, pehmeäpintainen päällinen tekevät sohvasta samanaikaisesti mukavan, käytännöllisen ja kauniin.

VISKAFORS 3:n istuttava sohva, Lejde harmaanvihreä

VISKAFORS 3:n istuttava sohva, Lejde harmaanvihreä – IKEA

VISKAFORS 3:n istuttava sohva, Lejde harmaanvihreä VISKAFORS-sohvasta tulee taatusti huoneen katseenvangitsija. Pehmeään sohvaan on ihana vajota, ja sen klassinen muotoilu on runsas ja kutsuva. Syvän istuimen pussijouset tekevät siitä todella pehmeän, ja sohva suorastaan kutsuu istumaan.

Kolmenistuttavat sohva – IKEA

Kolmenistuttavat sohva – IKEA

Kolmenistuttaville sohville mahtuu kokoontumaan koko perhe. Valitse vain sinulle sopivin malli ja väri. Tervetuloa tekemään laadukkaita IKEA-löytöjä.

SMEDSTORP 3:n istuttava sohva, Djuparp/tumma … – IKEA

SMEDSTORP 3:n istuttava sohva, Djuparp/tumma vihreänsininen tammi – IKEA

SMEDSTORP 3:n istuttava sohva, Djuparp/tumma vihreänsininen tammi Sohva niille, jotka pitävät perinteisen pehmeistä muodoista mutta haluavat myös modernia mukavuutta. Kestävät tyynyt, mukavat käsinojat ja kartion muotoiset jalat luovat hienon retrotyylin, joka kestää vuodesta toiseen.

GRÖNLID 3:n istuttava sohva, Ljungen vaaleanvihreä – IKEA

GRÖNLID 3:n istuttava sohva, Ljungen vaaleanvihreä Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

Keywords: ikea vihreä sohva