Ikea taittopöytä

NORDEN Taittopöytä, valkoinen, 26/89/152×80 cm – IKEA

Seinään kiinnitettävä pöytä on kätevä ratkaisu pieneenkin tilaan, kun tarvitaan näppärästi lisää pöytätilaa. Osta seinään kiinnitettävä klaffipöytä meiltä!

NORDEN Taittopöytä, valkoinen, 26/89/152×80 cm. Klaffipöytiä on käytetty vuosisatojen ajan – tietenkin tilaa säästävän muotoilun ansiosta. Tälle pöydälle annoimme selkeän skandinaavisen ilmeen ja lisäsimme siihen muutaman laatikon ruokailuvälineitä ja lautasliinoja varten.

Monitoimipöydät & taittopöydät säästävät tilaa – IKEA

Monitoimipöydät & taittopöydät säästävät tilaa – IKEA

Klaffipöytä ja taittopöytä on ratkaisu, kun tarvitaan kokoontaitettava pöytä pieneen tilaan. Monitoimipöytä sopii moneen käyttöön. Katso taittopöydät!

NORDEN Taittopöytä, koivu, 26/89/152×80 cm – IKEA

NORDEN Taittopöytä, koivu, 26/89/152×80 cm Klaffipöytiä on käytetty vuosisatojen ajan – tietenkin tilaa säästävän muotoilun ansiosta. Tälle pöydälle annoimme selkeän skandinaavisen ilmeen ja lisäsimme siihen muutaman laatikon ruokailuvälineitä ja lautasliinoja varten.

PINNTORP Taittopöytä, vaaleanruskeaksi petsattu/ … – IKEA

PINNTORP Taittopöytä, vaaleanruskeaksi petsattu/valkoiseksi petsattu, 67/124×75 cm – IKEA

PINNTORP Taittopöytä, vaaleanruskeaksi petsattu/valkoiseksi petsattu, 67/124×75 cm Perinteistä, tilaa säästävää muotoilua, jossa on lämpöä ja luonnetta. Tätä puista taittopöytää voi jatkaa 2–4 hengelle sopivaksi. Ihanteellinen, kun tarvitset lisätilaa projekteille, pyykkien viikkaamiselle tai illalliselle ystävien kanssa.

NORBERG Seinään kiinnitettävä klaffipöytä, valkoinen …

NORBERG Seinään kiinnitettävä klaffipöytä, valkoinen, 74×60 cm – IKEA

NORBERG Seinään kiinnitettävä klaffipöytä, valkoinen, 74×60 cm. Alas laskettuna toimii kätevänä hyllynä pikkutavaroille. Helppo taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/ … – IKEA

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 130×74 cm – IKEA

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 130×74 cm TORPARÖ-ruokailuryhmää saa eri kokoisena – voit valita esimerkiksi pienelle kaupunkiparvekkeelle tai omakotitalon suurelle terassille sopivan mallin. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten voit keskittyä ulkoilmasta nauttimiseen.

IVAR 2 os/säilytyskaluste + taittopöytä, mänty, 175x30x226 …

IVAR 2 os/säilytyskaluste + taittopöytä, mänty, 175x30x226 cm – IKEA

IVAR 2 os/säilytyskaluste + taittopöytä, mänty, 175x30x226 cm

IVAR Taittopöytä, mänty, 80×30-91 cm – IKEA

IVAR Taittopöytä, mänty, 80×30-91 cm Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri huoneissa jo yli 50 vuoden ajan. Ullakot, olohuoneet, ruokakomerot ja makuuhuoneet – ne kaikki rakastavat IVAR-hyllyjä.

Seinään kiinnitettävät pöydät – Katso valikoima – IKEA

Seinään kiinnitettävät pöydät – Katso valikoima – IKEA

Seinään kiinnitettävä pöytä on kätevä ratkaisu pieneenkin tilaan, kun tarvitaan näppärästi lisää pöytätilaa. Osta seinään kiinnitettävä klaffipöytä meiltä!

Keywords: ikea taittopöytä, ikea taitettava pöytä, taittopöytä ikea, ikea norden taittopöytä