Ikea syöttötuoli

Syöttötuolit & pehmusteet – Laadukkaat ja turvalliset – IKEA

Syöttötuolit & pehmusteet – Laadukkaat ja turvalliset – IKEA

Ikea syöttötuoli · Ikea Poäng nojatuoli · Ikea ronttinkinojatuoli · Ikea Hyllestad patjat 90 x 200cm · Mini rodini 80 & 86 · Ikea työtuoli · IKEA Poäng musta …

Laadukas ja turvallinen syöttötuoli vauvalle. Osta mieleisesi syöttötuoli tavaratalosta tai verkkokaupasta. Katso myös pehmusteet ja tarjottimet.

ANTILOP Syöttötuoli + istuinvyö, valkoinen/hopea – IKEA

IKEA ANTILOP Syöttötuoli. 15 €. tänään 10:05. Keski-Suomi. Myydään. 6. Ikea Gulliver hoitopöytä, Tuolit, sängyt ja kalusteet, Lastentarvikkeet ja lelut, …

ANTILOP Syöttötuoli + istuinvyö, valkoinen/hopea ANTILOP-syöttötuoli on helppo purkaa ja ottaa mukaan, joten lapsesi voi syödessään istua yhtä turvallisesti ja vakaasti kotona, ystävän luona tai ravintolassa. Hyvää ruokahalua! Helppo purkaa, helppo kantaa mukana.

ANTILOP Syöttötuoli/tarjotin, valkoinen/hopea – IKEA

ANTILOP Syöttötuoli/tarjotin, valkoinen/hopea ANTILOP-syöttötuoli on helppo purkaa ja ottaa mukaan, joten lapsesi voi syödessään istua yhtä turvallisesti ja vakaasti kotona, ystävän luona tai ravintolassa. Hyvää ruokahalua! Helppo purkaa, helppo kantaa mukana.

BLÅMES Syöttötuoli/tarjotin, musta – IKEA

BLÅMES Syöttötuoli/tarjotin, musta. Myös nuorimpien perheenjäsenten täytyy päästä pöydän ääreen. Syöttötuolimme testataan maailman tiukimmilla turvallisuustesteillä, jotta voit olla varma, että lapsesi istuin on turvallinen ja vakaa.

ANTILOP Syöttötuolin tarjotin, valkoinen – IKEA

ANTILOP Syöttötuolin tarjotin, valkoinen. Korotetut reunat estävät roiskeita valumasta lattialle. Lapsilla on herkkä iho, mutta ei huolta: tämä tuote on testattu, hyväksytty ja täysin vapaa sellaisista aineista, jotka voisivat vahingoittaa lapsesi ihoa tai terveyttä.

LANGUR Syöttötuolin istuin, valkoinen – IKEA

LANGUR Syöttötuolin istuin, valkoinen Tämä valkoinen syöttötuolin istuin tekee ruokailuhetkistä turvallisia. Tuotteeseen kuuluva turvavyö on suunniteltu sellaiseksi, että se ei nipistä syöttötuolissa istuvaa lasta, ja aikuinen saa vyön helposti auki yhdellä kädellä.

LANGUR Syöttötuolin tarjotin, valkoinen – IKEA

LANGUR Syöttötuolin tarjotin, valkoinen Kun lapsi opettelee syömään itse, sotkua tulee väistämättä. Tämä valkoinen tarjotin on helppo kiinnittää LANGUR-syöttötuoliin, jolloin sotkut jäävät tarjottimelle. Ruokailun jälkeen tarjottimen voi kätevästi pyyhkiä puhtaaksi.

Ikea syöttötuoli – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 22ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 387ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea syöttötuoli, syöttötuoli ikea, matkasyöttötuoli ikea, ikea lasten syöttötuoli