Ikea pinnatuoli

Keittiön tuolit – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Keittiön tuolit – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Keittiön tuoli sopii hyvin myös kodin muihin tiloihin. Meiltä löydät paljon erilaisia keittiön tuoleja, kuten suositut pinnatuolit. Millainen tuoli on …

Keittiön tuolit, kuten pinnatuolit tekevät ruokailuhetkestä parhaimmillaan juhlaa! Onhan sinulla keittiön tuolit myös kuokkavieraita varten?

NORRARYD Tuoli, valkoinen – IKEA

NORRARYD Tuoli, valkoinen Valkoinen tukeva pinnatuoli, jonka pyöristetyt ja kaltevat muodot tekevät kalusteesta sekä mukavan että kauniin.

NORRARYD Tuoli, valkoinen Valkoinen tukeva pinnatuoli, jonka pyöristetyt ja kaltevat muodot tekevät kalusteesta sekä mukavan että kauniin. Sopii erinomaisesti arkikäyttöön ruokapöydän ympärille. Hyvien mittasuhteiden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento.

Ruokapöydän tuolit – Laaja valikoima tuoleja – IKEA

Ruokapöydän tuolit – Laaja valikoima tuoleja – IKEA

Parhaat ruokapöydän tuolit saavat viihtymään pitkälle iltaa, ja istuessa onkin tärkeää, että tuoli on niin mukava, ettei sitä huomaa.

Ruokapöydän tuolit upeiden vaihtoehtojen ja värien joukosta. Ruokailutuolit antavat mukavuuden tunnetta keittiöön. Katso ruokapöydän tuolit!

Tuolit kaikkiin tiloihin – Laaja valikoima vaihtoehtoja – IKEA

Tuolit kaikkiin tiloihin – Laaja valikoima vaihtoehtoja – IKEA

MATCHSPEL-tuoli tukee miellyttävästi koko vartaloa, ja voit säätää tuolin, niskatuen ja käsinojien korkeutta. Saatavilla kaksi värivaihtoehtoa.

Tuolit saavat vieraat viihtymään kauemmin! Katso laaja tuolivalikoima verkkokaupassamme ja löydä sinulle sopivat tuolit – esim. käsinojallinen tuoli.

VOXLÖV Tuoli, vaalea bambu – IKEA

Vahva ja kestävä bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvavien kasvien joukkoon ja sillä on monta käyttötarkoitusta, joten se on mainio uusiutuva raaka-aine.

VOXLÖV Tuoli, vaalea bambu Luonnonmateriaaleista valmistettu kaunis ja mukava tuoli. Tukeva runko on kestävää bambua, ja käsin punotusta paperinarusta tehty istuin on vahva ja joustavan tuntuinen.

SIGTRYGG Tuoli, tummanruskea/Sefast musta – IKEA

SIGTRYGG Tuoli, tummanruskea/Sefast musta Voit päättää tuolin tyylin itse. Istuinosa on saatavana eri väreissä, ja SEFAST-jalusta on saatavana valkoisena, …

SIGTRYGG Tuoli, tummanruskea/Sefast musta Voit päättää tuolin tyylin itse. Istuinosa on saatavana eri väreissä, ja SEFAST-jalusta on saatavana valkoisena, mustana ja kromin värisenä. Helppo koota vain neljällä ruuvilla. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

KARLPETTER Tuoli, Gunnared vaaleansininen – IKEA

KARLPETTER Tuoli, Gunnared vaaleansininen Tämä verhoiltu tuoli tekee istumisesta miellyttävää niin työskennellessä, askarrellessa kuin ruokaillessakin.

KARLPETTER Tuoli, Gunnared vaaleansininen Tämä verhoiltu tuoli tekee istumisesta miellyttävää niin työskennellessä, askarrellessa kuin ruokaillessakin. Valitse suosikkivärisi ja tee huoneesta itsesi näköinen. Helppo koota vain neljällä ruuvilla.

RÖNNINGE Tuoli, vihreä – IKEA

RÖNNINGE Tuoli, vihreä Tukevaa rakennetta pehmentävät puussa näkyvät syyt, jotka tekevät tuolista lämpimän ja kotoisan tuntuisen.

RÖNNINGE Tuoli, vihreä Tukevaa rakennetta pehmentävät puussa näkyvät syyt, jotka tekevät tuolista lämpimän ja kotoisan tuntuisen. Suoralinjainen 1950- ja 1960-lukujen tuolien inspiroima muotoilu sopii lähes kaikkiin tiloihin. Näkyvät puun syyt luovat pehmeää ja luonnollista ilmettä.

NORDVIKEN Tuoli, musta – IKEA

NORDVIKEN Tuoli, musta. Mikä tekee tästä tuolista niin mukavan? Syvennetty istuin jakaa painon tasaisesti, istuimen ja selkänojan kulma auttaa säilyttämään …

NORDVIKEN Tuoli, musta. Mikä tekee tästä tuolista niin mukavan? Syvennetty istuin jakaa painon tasaisesti, istuimen ja selkänojan kulma auttaa säilyttämään hyvän ryhdin ja korkea selkänoja vähentää selän rasitusta.

Keywords: ikea pinnatuoli, pinnatuoli ikea