Ikea pihviveitsi

SNITTA Pihviveitsi, musta, 22 cm – IKEA

SNITTA Pihviveitsi, musta – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

SNITTA Pihviveitsi, musta. Sahalaitainen terä leikkaa lihan tasaisesti ja helposti, minkä ansiosta veitsi soveltuu hyvin lihan syömiseen. Voidaan käyttää pihvi- tai yleisveitsenä.

LINDRIG Pihviveitsi, tummanruskea – IKEA

DRAGON Salaatti/jälkiruokahaarukka, 16 cm. 5,99/6 kpl. (5). Vertaile. LINDRIG Pihviveitsi, tummanruskea, 24 cm. LINDRIG Pihviveitsi, 24 cm. 9,99/2 kpl.

LINDRIG Pihviveitsi, tummanruskea. Sahalaitainen terä leikkaa lihan tasaisesti ja helposti, minkä ansiosta veitsi soveltuu hyvin lihan syömiseen. Muotoillusta puukahvasta saa hyvän otteen.

MARTORP Pihviveitsi, ruostumaton teräs, 22 cm – IKEA

DRAGON Pihviveitsi, ruostumaton teräs, 21 cm · DRAGON Pihviveitsi, 21 cm. 4,49/4 kpl. Vertaile. DRAGON Aterimet, 60 osaa, ruostumaton teräs …

MARTORP Pihviveitsi, ruostumaton teräs, 22 cm

FÖRNUFT Pihviveitsi, ruostumaton teräs – IKEA

Ikea aterimien jakaja, Ruokailuastiat ja aterimet, Keittiötarvikkeet ja astiat, Helsinki, Tori. Ikea aterimien jakaja. 1 €. 15 jou 19:42. Uusimaa. Myydään.

FÖRNUFT Pihviveitsi, ruostumaton teräs.

DRAGON Pihviveitsi, ruostumaton teräs, 21 cm – IKEA

DRAGON Pihviveitsi, ruostumaton teräs, 21 cm DRAGON-aterimet ovat kestäviä ja ajattomia. Haarukat, veitset, lusikat ja teelusikat myydään erikseen neljän kappaleen pakkauksissa – helppo yhdistää jo laatikosta löytyvään aterinsettiin.

Aterimet ja ruokailuvälineet – Laatua edullisesti – IKEA

Aterimet ja ruokailuvälineet – Laatua edullisesti – IKEA

Aterimet ja ruokailuvälineet. Tutustu laajaan valikoimaamme eri tyylisiä haarukoita, lusikoita ja muita ruokailuvälineitä ruostumattomasta teräksestä. Aloita pöydän kattaminen!

Aterinsetit – Laaja valikoima laadukkaita aterinsettejä – IKEA

Aterinsetit – Laaja valikoima laadukkaita aterinsettejä – IKEA

Aterinsetti, kuten haarukkasetit, veitsisetit, lusikkasetit tai aterinsetit, joissa on haarukat, veitset ja lusikat. Katso aterinsetit ja tee ostoksia!

DRAGON-aterinsarja sopii kaikenlaisiin kattauksiin – IKEA

DRAGON-aterinsarja sopii kaikenlaisiin kattauksiin – IKEA

DRAGON-aterimet ovat ruostumatonta terästä. Aterimet kattauksessa ovat tärkeä osa kokonaisuutta – nämä klassisesti muotoillut aterimet ovat varma valinta.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 529ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea pihviveitsi