Ikea pelipöytä

Pelipöydät & säädettävät pelipöydät – Tilaa verkkokaupasta

Pelipöydät & säädettävät pelipöydät – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Koe malliston ergonomiset ja pelaajaystävälliset pelikalusteet, kuten pelipöydät, pelituolit ja pelitarvikkeet, jotka on suunniteltu parantamaan suorituskykyäsi …

Pelipöydät tavaratalossa ja verkkokaupassa. Säädettävä pelipöytä on ratkaisu parempaan ergonomiaan. Meiltä mm. valkoinen pelipöytä ja musta pelipöytä.

Pelipöytä & tuoli -setit tavaratalosta ja verkkokaupasta – IKEA

Pelipöytä & tuoli -setit tavaratalosta ja verkkokaupasta – IKEA

Pelipöytä ja tuoli -setti on valmis kokonaisuus, johon kuuluu pöytä, tuoli sekä säilytyskaluste myös osassa vaihtoehtoja. Katso kaikki valmiit setit ja tule ostoksille!

UTESPELARE Pelipöytä, musta, 160×80 cm – IKEA

UTESPELARE Pelipöytä, musta, 160×80 cm Suuren ja tukevan UTESPELARE-pelipöydän voi nostaa sopivalle korkeudelle. Pöytätason takaosassa on metalliverkko, jonka ansiosta ilma pääsee kiertämään ja jäähdyttämään tietokonetta, kun pelitilanteet ovat kuumimmillaan.

FREDDE Työpöytä, musta, 185x74x146 cm – IKEA

FREDDE Työpöytä, musta, 185x74x146 cm. Miten luodaan täydellinen ympäristö pelaamiseen? Lähdimme selvittämään tätä suunnitellessamme FREDDE-työpöytää: tutkimme e-urheilua ja värväsimme oman pelaajasuunnittelijamme.

UPPSPEL Pelipöytä, musta, 180×80 cm – IKEA

UPPSPEL Pelipöytä, musta, 180×80 cm UPPSPEL-pelipöytä siivittää sinut huippusuorituksiin. Pöytä on suuri, kestävä ja tukeva, ja sen korkeutta on helppo säätää tarpeen mukaan. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Onko pelihuone sisustus kunnossa? Löydä ergonomiset pelaajan huonekalut ja pelikalusteet. Tutustu ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan.

UPPSPEL Pelipöytä, musta, 140×80 cm – IKEA

UPPSPEL Pelipöytä, musta, 140×80 cm UPPSPEL-pelipöytä siivittää sinut huippusuorituksiin. Pöytä on suuri, kestävä ja tukeva, ja sen korkeutta on helppo säätää tarpeen mukaan. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

UTESPELARE Pelipöytä ja tuoli, musta – IKEA

UTESPELARE Pelipöytä ja tuoli, musta 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Peliolosuhteiden pitäisi olla mukavat – erityisesti pelin pitkittyessä. Pöytä onkin tarpeeksi syvä, jotta näytöt saa asetettua sopivalle etäisyydelle.

FREDDE / MATCHSPEL Pelipöytä ja tuoli, musta – IKEA

FREDDE / MATCHSPEL Pelipöytä ja tuoli, musta Ripusta pienet hyllyt sivulevyjen sisä- tai ulkopuolelle omien tarpeidesi mukaan. Pöydällä on tilaa 32 tuuman näytölle tai televisiolle, kun pöytälevyn yläpuolella oleva hylly irrotetaan.

Keywords: ikea pelipöytä, pelipöytä ikea