Ikea pallo

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo/vihreä – IKEA

Jumppamatto on vain yksi esimerkki liikunnallisesta välineistä, joita valikoimistamme löytyy. Pehmopallo, tamburiinit ja hyppynarut ovat yhtä lailla omiaan …

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo/vihreä Palloilla on hauska leikkiä koko perheen kesken. Pehmeällä pallolla voi pelata jalkapalloa sisällä – vuodenajasta ja säästä riippumatta. Onko suunnitelmissa jalkapallopeli tai muuta hauskaa? Tämä pehmeä ja kevyt pallo sopii hyvin lasten pallopeleihin sisätiloissa.

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo/musta valkoinen – IKEA

Tässä pelissä jahdataan toista ja yritetään osua palloilla toisen liiviin. Pelin voittaa se, joka on saanut kaikki pallonsa kiinni vastustajan liiviin.

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo/musta valkoinen Jalkapalloa sisätiloissa? Tietysti! Tämän pehmopallon avulla huomisen jalkapallotähdet voivat harjoitella syöttöjä ja potkuja milloin vain haluavat vuodenajasta ja säästä riippumatta.

KLAPPA Pehmolelu, pallo, monivärinen – IKEA

KLAPPA Pehmolelu, pallo, monivärinen. Leikki auttaa vauvaa kehittämään aistejaan sekä vuorovaikutustaan sinun ja ympäristön kanssa. KLAPPA-lelumalliston pallo tukee vauvan tärkeää oppimista.

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo mini/sininen punainen

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo mini/sininen punainen – IKEA

SPARKA Pehmolelu, jalkapallo mini/sininen punainen Koska pallo on pieni ja pehmeä, pienetkin pelaajat voivat osallistua peliin. Leikkiminen ja hauskanpito yhdessä läheisten ihmisten kanssa luo muistoja, jotka kantavat läpi elämän.

Lasten liikuntaleikit- Jumppamatto & pehmopallo – IKEA

Lasten liikuntaleikit- Jumppamatto & pehmopallo – IKEA

Jumppamatto kutsuu lapset turvalliseen mutta aktiiviseen leikkiin – kuin myös pehmopallo! Katso kaikki aktiviteettilelut ja tule ostoksille.

VINTERFINT Koriste, pallo, lasi valkoinen/punainen, 5 cm

SPORTSLIG Säilytysratkaisu palloille/maali – IKEA

SPORTSLIG Säilytysratkaisu palloille/maali Sekä hauska että käytännöllinen. Tätä pallojen säilytysratkaisua voi käyttää maalina. Kun peli on ohi, on helppoa koota pallot ja säilyttää ne sen sisällä. Täydellinen säilytysratkaisu kaiken kokoisille palloille. Yhtä tukeva kyljellään tai pystyasennossa.

LUSTIGT Tarrapallopelin liivi+pallot – IKEA

LUSTIGT Tarrapallopelin liivi+pallot Haasta perhe ja ystävät! Tässä pelissä jahdataan toista ja yritetään osua palloilla toisen liiviin. Pelin voittaa se, joka on saanut kaikki pallonsa kiinni vastustajan liiviin. Pehmeiden pallojen ansiosta peliä voi pelata sisällä ja ulkona.

VINTERFINT Koriste, pallo, lasi kulta/valkoinen, 6 cm – IKEA

Keywords: ikea pallo