Ikea paistinpannu

Paistinpannut & pannut – IKEA

Paistinpannut & pannut – Paras paistinpannu – IKEA

Paistinpannut kuuluvat jokaiseen keittiöön, mutta mikä on paras paistinpannu? Tutustu valikoimaan ja valitse hyvä paistinpannu kokkailuun. Tutustu!

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

IKEA 365+ Paistinpannu, 28 cm · IKEA 365+ Paistokasari, 24 cm · KAVALKAD Paistinpannu, 2 kpl · KAVALKAD Paistinpannu, 24 cm · HEMKOMST Paistinpannu, 28 cm · VARDAGEN …

Löydä laadukkaat paistinpannut ja wokkipannu kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kestävä, tarttumattoman Teflon® Select -pinnoite. Tule ostoksille verkkokauppaan!

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kaipaatko uusia kattiloita ja pannuja? Hyvän aterian takana ovat useimmiten laadukkaat välineet. Löydä omiin ruoanlaittotapoihisi sopivat nettisivuiltamme!

IKEA 365+ Paistinpannu, ruostumaton teräs/tarttumaton …

IKEA 365+ Paistinpannu, ruostumaton teräs/tarttumaton pinnoite, 24 cm – IKEA

IKEA 365+ Paistinpannu, ruostumaton teräs/tarttumaton pinnoite, 24 cm Tämä pannu kestää monenlaiset kokkailut päivästä toiseen.

IKEA 365+ Paistinpannu, ruostumaton teräs/tarttumaton pinnoite, 24 cm Tämä pannu kestää monenlaiset kokkailut päivästä toiseen. Muodon ja materiaalien ansiosta pannu on helppokäyttöinen ja -hoitoinen. Sopii kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle.

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

Paistinpannut & wokpannut – IKEA

Löysimme 26 tuotetta · IKEA 365+ Paistinpannu, 28 cm · HEMLAGAD Paistinpannu, 28 cm · HEMLAGAD Wokpannu + kansi, 28 cm · VARDAGEN Paistinpannu, 20 cm · HEMKOMST …

Löydä laadukkaat paistinpannut ja wokkipannu kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kestävä, tarttumattoman Teflon® Select -pinnoite. Tule ostoksille verkkokauppaan!

VARDAGEN Paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm – IKEA

VARDAGEN Paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm Se on yhtä kestävä kuin valurautapannu, mutta valmistettu kevyemmästä hiiliteräksestä. Ja pienellä huolenpidolla se …

VARDAGEN Paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm Se on yhtä kestävä kuin valurautapannu, mutta valmistettu kevyemmästä hiiliteräksestä. Ja pienellä huolenpidolla se kestää monen sukupolven kokkien käyttöä. Sopii kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kokonaan metallia. Sopii myös uuniin.

KAVALKAD Paistinpannu, musta, 24 cm – IKEA

KAVALKAD Paistinpannu, musta – IKEA

Tässä kevyessä paistinpannussa on tarttumaton pinnoite, joka estää ruoan …

KAVALKAD Paistinpannu, musta. Kevyttä astiaa on helppo käsitellä myös sen ollessa täynnä. Alumiinia.

SENSUELL Paistinpannu, ruostumaton teräs/harmaa, 28 cm

SENSUELL Paistinpannu, ruostumaton teräs/harmaa, 28 cm – IKEA

Näin saat sen … Niille, jotka haluavat paistinpannun ilman pinnoitetta. Tämä …

SENSUELL Paistinpannu, ruostumaton teräs/harmaa, 28 cm Niille, jotka haluavat paistinpannun ilman pinnoitetta. Tämä paistinpannu on valmistettu erikoispaksusta ruostumattomasta teräksestä, jonka avulla voit kokata alhaisemmissa lämpötiloissa, ja siinä on myös ergonomisesti muotoiltu kahva.

KAVALKAD Paistinpannu, 2 kpl, musta – IKEA

KAVALKAD Paistinpannu, 2 kpl, musta. Teflon® Classic -pinnoitteen ansiosta …

KAVALKAD Paistinpannu, 2 kpl, musta. Teflon® Classic -pinnoitteen ansiosta ruoanlaitto ja astian puhdistaminen on helppoa. Kevyttä astiaa on helppo käsitellä myös sen ollessa täynnä.

Keywords: ikea paistinpannu, paistinpannu ikea, ikea pannu, induktio merkki ikea, ikea paistinpannut