Ikea multa

Puutarhanhoito – Puutarhavälineet & kasvit – IKEA

Puutarhanhoito – Puutarhavälineet & kasvit – IKEA

Puutarhavälineet, viljelytarvikkeet ja huonekasvit löydät osoitteesta IKEA.fi. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja tule ostoksille!

Viljelytarvikkeet – Kasvilamppu & pieni kasvihuone – IKEA

Viljelytarvikkeet – Kasvilamppu & pieni kasvihuone – IKEA

Kasvilamppu mahdollistaa erilaisten kasvien kasvattamisen sisällä ympäri vuoden. Yhdessä multa- ja kasviravinteiden sekä veden kanssa kasvilamppu antaa …

Kasvilamppu auttaa kasveja kukoistamaan. Pieni kasvihuone on näppärä, kun suunnitelmissa on yrttien kasvatus. Katso kaikki viljelytarvikkeet!

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Kasvit & huonekasvit kotiisi – Monipuolinen valikoima – IKEA

Kastele kaktusta vasta, kun multa ruukun yläosassa on täysin kuivunut. Valikoimastamme löydät erilaisia kaktuksia kotiisi.

Huonekasvit, sisäkasvit ja ulkokasvit tuovat kotiin raikkautta ja luonnollista tunnelmaa. Tutustu kasveihimme netissä. Tilaa kesällä puutarhakasvit netistä!

Ruukut & kasvit kotiin, parvekkeelle ja puutarhaan – IKEA

Ruukut & kasvit kotiin, parvekkeelle ja puutarhaan – IKEA

IKEA-kasvien ohella löydät laajan valikoiman erilaisia ruukkuja ja myös kukkajalkoja, joiden avulla voit asetella kasvit vieläkin kauniimmin esille …

IKEA-kasveilla koti saa lisää inspiraatiota kasveista ja ruukuista. Olitpa sitten intohimoinen viherpeukalo tai et, meiltä löydät kasvit ja ruukut sinun tarpeisiisi. Tule ja tutustu!

KASKER Mittatilaustyötaso, musta mineraali-/kimallekuvio …

KASKER Mittatilaustyötaso, musta mineraali-/kimallekuvio/kvartsi, 1 m²x3.0 cm – IKEA

KASKER Mittatilaustyötaso, musta mineraali-/kimallekuvio/kvartsi, 1 m²x3.0 cm. KASKER Mittatilaustyötaso, tumma beige marmorikuvio/kvartsi, 1 m²x3.0 cm.

KASKER Mittatilaustyötaso, musta mineraali-/kimallekuvio/kvartsi, 1 m²x3.0 cm Kvartsi on miellyttävän sileäpintainen ja luja materiaali, joka kestää tahroja, naarmutusta ja kosteutta. Tehdään mittatilaustyönä. Työtaso tehdään keittiösi mittojen mukaan. Kova pinta kestää naarmutusta.

FULLTALIG Kynttilänjalka, 3 kpl, musta – IKEA

FULLTALIG Kynttilänjalka, 3 kpl, musta. 14,99Hinta 14,99. Hinta ilman ALV 12,09. (2). Rahoitus saatavilla yli 300 euron ostoksiin, lue lisää …

FULLTALIG Kynttilänjalka, 3 kpl, musta. Kynttilä luo tunnelmallista valoa ja on kaunis sellaisenaan.

HELMER Laatikosto + pyörät, musta, 28×69 cm – IKEA

HELMER Laatikosto + pyörät, musta, 28×69 cm. Näytä mittojen määrittelyt · Saattaisit pitää näistä · Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa · Lisää sarjasta no …

HELMER Laatikosto + pyörät, musta, 28×69 cm. Pyörien ansiosta helppo siirtää tarvittaessa. Jokaisessa laatikossa etikettipidike.

BEKVÄM Porrasjakkara, musta – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, musta, 50 cm. Näytä mittojen määrittelyt · Näin saat sen · Tuotetiedot · Mitat · Tutustu myös · Materiaali · Saattaisit pitää näistä · Sopii …

BEKVÄM Porrasjakkara, musta. Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle.

KVISTBRO Säilytyspöytä, musta, 44 cm – IKEA

KVISTBRO Säilytyspöytä, musta, 44 cm. Näytä mittojen määrittelyt · Saattaisit pitää näistä · Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa · Lisää sarjasta no collections.

KVISTBRO Säilytyspöytä, musta, 44 cm Säilytä korissa huopia, lehtiä tai lankakeriä – tai pidä tyhjänä ja anna kauniin muotoilun hurmata. Pöytää on helppo liikutella ja nostaa tarpeen mukaan. Sopii mihin tahansa huoneeseen esimerkiksi sohvapöytänä, sivupöytänä tai yöpöytänä.

Keywords: ikea multa