Ikea muffinivuoka

HEMMABAK Muffinivuoka, harmaa, 38×27 cm – IKEA

Herkullisia tuoksuja, lämmin keittiö ja kotitekoinen leipä tai suklaakakku. Leivonta on hauskaa, luovaa tekemistä, jota sekä lapset että aikuiset rakastavat …

HEMMABAK Muffinivuoka, harmaa, 38×27 cm Kun haluat jotain pientä hyvää. Voit leipoa muffineja tai kuppikakkuja juhliin ja piknikeille. Tai paistaa piirakoita, leipää, uunimunakasta tai pannukakkuja. Sopii kaikenlaisille uuniherkuille!

VARDAGEN Muffinivuoka, hopea, 38×29 cm – IKEA

Valkoisessa tarjoiluvaunussa kolmella tasolla pieniä ruukkuja ja muffinssivuoka, joihin on istutettu vihanneksia. 3. Etsi aurinkoa. Valitse pienelle …

VARDAGEN Muffinivuoka, hopea, 38×29 cm Paista muffinsseja tai pizzakierteitä, tarjoile välipalaksi hedelmälohkoja tai kasviksia dipillä. Tämä vuoka sopii monenlaisille ruoille ja sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin.

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

VARDAGEN Lasi, jalallinen, 28 cl. 7,99/4 kpl. (5). Vertaile. VARDAGEN Muffinivuoka, hopea, 38×29 cm. VARDAGEN Muffinivuoka, 38×29 cm. 12,99. Vertaile.

Kaipaavatko leivontatarvikkeet päivitystä? Katso valikoima leivosvuokia, leipomisvälineitä ja kulhoja. Tilaa leipomistarvikkeet helposti verkkokaupasta!

Vuoat & muotit – IKEA

Kakkuvuoat, vuoka & leivontavuoka – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kakkuvuoka, vuoka ja muotti ovat leipojan perustarvikkeita. Kakkuvuoat ja kakkumuotit tekevät leipomisesta helpompaa ja monipuolisempaa.

Muffineita ja muuta hauskaa – IKEA

Tässä anodisoidusta alumiinista valmistetussa muffinivuoassa on erittäin kestävä pinta, joten se kestää käyttöä vuosien ajan. Vuoka on juuri sopivan kokoinen muffinien ja kuppikakkujen leipomiseen, mutta sitä voi käyttää myös esimerkiksi siemenpommien askarteluun.

Muffinssivuoan uusi elämä pikkupuutarhana – IKEA

Ideoita vanhojen tavaroiden uudelleenkäyttämiseen – IKEA

Selkeää, harmonista elämää kotona. Tässä IKEA Harmoni -oppaassa kerromme, miten voit käyttää vanhan muffinssivuoan uudelleen tekemällä siitä koko perheen pienen sisäpuutarhan.

TÅRTBAK Kakkuvuoka, timantin muotoinen/silikoni, 250 ml

TÅRTBAK Kakkuvuoka, timantin muotoinen/silikoni, 250 ml – IKEA

TÅRTBAK Kakkuvuoka, timantin muotoinen/silikoni, 250 ml TÅRTBAK-kakkuvuoka tekee leivonnaisista timantinmuotoisia. Vuoka kestää enintään 225 asteen lämmön, ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Vuoka voidaan laittaa myös pakastimeen, jos haluat juhliin timantinmuotoisia jääpaloja!

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu … – IKEA

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu leivonnassa – IKEA

Haluatko leipoa, mutta tarvikkeet uupuvat? VARDAGEN-leivonta-astiat ovat ratkaisu pulmaan, joten eikun leipomaan. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkoon.

Leipävuoka, uuniastiat ja tarvikkeet VARDAGEN-sarjasta – IKEA

Leipävuoka, uuniastiat ja tarvikkeet VARDAGEN-sarjasta – IKEA

VARDAGEN-sarjasta löydät kaiken tarpeellisen keittiöösi – leipävuoka, irtopohjavuoka, uuniastiat – tässä muutamia esimerkkejä valikoimasta. Hanki yksi tai koko sarja!

Keywords: ikea muffinivuoka