Ikea meikkipöytä

Kampauspöydät ja meikkipöydät – IKEA

Kampauspöydät ja meikkipöydät – IKEA

Kylpyhuoneen ulkopuolelle sijoitettu kampauspöytä tuo sinut pois hammasharjojen keskeltä ja tekee kauneudenhoito rutiineista sujuvampia.

Kampauspöytä ja meikipöytä on ikioma tyylipisteesi, jossa säilytät meikit, korut ja hiustuotteet. Tyylikkäät IKEA-kampauspöydät ja meikkipöydät toteuttavat haaveesi helposti. Tule tutustumaan!

MALM Kampauspöytä, valkoinen, 120×41 cm – IKEA

Ikea Malm kampauspöytä · eilen 14:53 ; Ikea Malm Kampauspöytä · eilen 11:26 ; MALM Työpöytä ja tuoli · 15 hel 19:37 ; IKEA Malm meikkipöytä VARATTU · 15 hel 15:13.

MALM Kampauspöytä, valkoinen, 120×41 cm. Tämä on oikeasti kampauspöytä, jonka sisällä on tilaa meikeille ja koruille. Mutta se toimii yhtä hyvin työpöytänä, eteispöytänä avainten ja postin alas laskemiseen tai sohvan takana olevana tasona lehtien säilyttämiseen.

BRIMNES Kampauspöytä, valkoinen, 70×42 cm – IKEA

BRIMNES Kampauspöytä, valkoinen, 70×42 cm Laatikon vieressä on saranallinen luukku, joka kätkee sisäänsä peilin ja käytännöllisiä lokeroita. Kaluste on helppo yhdistää muihin saman sarjan kalusteisiin, käytettiin sitä sitten kampaus-, työ- tai sivupöytänä.

8 tapaa rakentaa omanlainen kampauspöytä – IKEA

Lukuisia kampauspöytä ideoita – IKEA

Kampauspöytä tekee kauneudenhoito rutiineista sujuvampia. Katso kahdeksan ideaa, joiden avulla löydät oikean ratkaisun.

HEMNES Kampauspöytä ja peili, valkoinen, 100×50 cm

HEMNES Kampauspöytä ja peili, valkoinen, 100×50 cm – IKEA

HEMNES Kampauspöytä ja peili, valkoinen, 100×50 cm. Kampauspöytä vai työpöytä? Sinun ei tarvitse valita – tilaa on riittävästi niin meikeille, kynille kuin kannettavalle tietokoneelle. Pehmeät muodot luovat romanttisen siluetin, josta tulee huoneen keskipiste.

SYVDE Kampauspöytä, valkoinen, 100×48 cm – IKEA

SYVDE Kampauspöytä, valkoinen, 100×48 cm Kun aamulla on aika valmistautua lähtöön, istuudu SYVDE-kampauspöydän ääreen. Siisti ja pelkistetty muotoilu tekee pöydästä helposti sijoitettavan. Pöydän kahdessa laatikossa meikit, asusteet ja hiustarvikkeet ovat käden ulottuvilla.

Monikäyttöinen kampauspöytä – IKEA

Tällä pöydällä on tarpeeksi tilaa meikeille, kynille ja kannettavalle tietokoneelle, joten voit käyttää sitä sekä kampauspöytänä että työpöytänä. Kaarevat muodot tekevät pöydästä romanttisen näköisen, ja se sopiikin lähes mihin tahansa tilaan katseenvangitsijaksi.

Meikkituolit & kampauspöydän tuolit – IKEA

Meikkituolit & kampauspöydän tuolit – IKEA

Meikkipöydän tuoli saa olla juuri sellainen kuin itse haluat. Valikoimastamme löytyy sinulle sopiva meikkipöydän tuoli eli meikkituoli. Katso tästä!

Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Koko Suomi, Tori.fi

Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 46Sisustus ja huonekalutilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea meikkipöytä, ikea kampauspöytä, meikkipöytä ikea, ikea peilipöytä, kampauspöytä ikea, ikea meikkipöytä valot, peilipöytä ikea