Ikea lasipurkki

Lasipurkit ja säilytyspurkit ruoan säilytykseen – IKEA

Lasipurkit ja säilytyspurkit ruoan säilytykseen – IKEA

Lasipurkki on suosittu säilytyspurkki, mutta muitakin vaihtoehtoja ruoan säilytykseen on, kuten leipälaatikko. Tutustu valikoimaan purkkeja ja lasipurkkeja.

KORKEN Kannellinen purkki, kirkas lasi, 0.5 l – IKEA

KORKEN-sarjan lasiset purkit ovat loistovalinta hillojen ja muiden herkkujen säilöntään. Tiivis kansi pitää huolta makujen säilymisestä, ja läpinäkyvän purkin …

KORKEN Kannellinen purkki, kirkas lasi, 0.5 l KORKEN-mallisto on omiaan hillojen säilömiseen, juomien tarjoiluun ja pikkuleipien säilytykseen. Ilmatiivis tiiviste pitää sisällön hyvänä. Purkissa on aromitiivis kansi, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti kotitekoisen hillon tai hyytelön säilömiseen.

Lasipurkki se toimii paremmin – IKEA

Lasipurkki se toimii paremmin. Ruoan säilyttäminen läpinäkyvässä lasipurkissa ei ole vain kaunis, vaan myös kätevä ratkaisu. Kun näet, mitä kaikkea kaapeissasi …

Ruoan säilyttäminen läpinäkyvässä lasipurkissa ei ole vain kaunis, vaan myös kätevä ratkaisu. Kun näet, mitä kaikkea kaapeissasi on, et osta samoja tuotteita tuplana. Myöskään jo purkkeihin pakatut herkut eivät pääse unohtumaan ja vanhentumaan kaapin perällä, kun muistat mitä kaikkea keittiöstäsi löytyy.

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/muovi, 1.7 l – IKEA

Oiva lasipurkki jauhoilleHennaTiivis kansi ja tilava lasipurkki.5. LasipurkkiSariToimiva monenlaiseen säilytykseen. Iso peukku materiaalista, muovisen …

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/muovi, 1.7 l Tiiviisti sulkeutuva, aromitiivis kansi estää valumat. Kannen ansiosta tuote soveltuukin erinomaisesti sekä ruoan kuljettamiseen että säilyttämiseen.

VARDAGEN Kannellinen purkki, kirkas lasi, 1.9 l – IKEA

Tämä tiiviillä kannella varustettu lasipurkki pitää sen tuoreena pitkään – ja näet heti, milloin on aika täyttää se uudelleen.

VARDAGEN Kannellinen purkki, kirkas lasi, 1.9 l Anna kotitekoiselle myslillesi kunniapaikka keittiön tasolla. Tämä tiiviillä kannella varustettu lasipurkki pitää sen tuoreena pitkään – ja näet heti, milloin on aika täyttää se uudelleen.

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

Muovirasiat vai lasirasiat? Ruoan säilytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tutustu laajaan valikoimaamme säilytysastioita. Tutustu!

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/muovi, 3.3 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/muovi, 3.3 l Pidätkö gazpachosta? Tässä tiiviissä, kannellisessa lasipurkissa se pysyy tuoreena pitkään.

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/muovi, 3.3 l Pidätkö gazpachosta? Tässä tiiviissä, kannellisessa lasipurkissa se pysyy tuoreena pitkään. Säilytä jääkaapissa tai ota mukaan piknikille raikkaaksi alkupalaksi.

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/bambu, 1.7 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/bambu, 1.7 l Olipa kyse jauhoista, kahvista tai jauhelihakastikkeesta, tämä tiiviillä bambukannella varustettu lasipurkki …

IKEA 365+ Kannellinen purkki, lasi/bambu, 1.7 l Olipa kyse jauhoista, kahvista tai jauhelihakastikkeesta, tämä tiiviillä bambukannella varustettu lasipurkki pitää sisältönsä tuoreena ja säilyttää sekä tuoksut että maut. Niin kaunis, että pidät sitä mielelläsi esillä.

KORKEN-sarjan säilöntäpurkit kotitekoisille herkuille – IKEA

KORKEN-sarjan säilöntäpurkit kotitekoisille herkuille – IKEA

Kumitiivisteen ansiosta purkit ovat ilmatiiviitä, ja pullojen korkit pitävät nesteet tuoreena. Säilöntä lasipurkissa tekee sen, ettei sisällä oleviin ruoka- …

IKEA KORKEN-sarjan lasiset säilöntäpurkit ovat erinomaisia kotitekoisten herkkujen säilömiseen. Purkit ovat ilmatiiviitä, joten ruuat pysyvät tuoreina ja aromikkaina.

Keywords: ikea lasipurkki, lasipurkki ikea, ikea purkit, ikea purkki, ikea säilytyspurkit, ikea säilytyspurkki, lasipurkit ikea, ikea kannellinen lasipurkki, ikea lasipurkit, sipulipurkki ikea, ikea peltipurkki, juustokupu ikea, ikea juustokupu, ikea lasipurkki kannella, säilytyspurkki ikea