Ikea kynnysmatot

Kuramatot, kynnysmatot & ovimatot suojaksi eteiseen – IKEA

Kuramatot, kynnysmatot & ovimatot suojaksi eteiseen – IKEA

Suuret & keskikokoiset matot · Käytävämatot & pienet matot · Käsintehdyt matot · Matot ulkokäyttöön · Kuramatot & kynnysmatot · Lehmän- & lampaantaljat …

Kuramatot, kynnysmatot ja ovimatot eteiseen ja ulko-ovelle. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja, joilla pidät lattiat puhtaina ovensuussa. Tutustu!

KÖGE Kynnysmatto, harmaa, musta, 69×90 cm – IKEA

KÖGE Kynnysmatto, harmaa, musta, 69×90 cm. Helppo pitää puhtaana pudistamalla, imuroimalla tai huuhtelemalla. Pysyy hyvin paikoillaan kumisen pohjan ansiosta.

KÖGE Kynnysmatto, harmaa, musta, 82×200 cm – IKEA

KÖGE Kynnysmatto, harmaa, musta, 82×200 cm. Helppo pitää puhtaana pudistamalla, imuroimalla tai huuhtelemalla. Pysyy hyvin paikoillaan kumisen pohjan ansiosta.

TRAMPA Kynnysmatto, luonnonvärinen, 60×90 cm – IKEA

TRAMPA Kynnysmatto, luonnonvärinen – IKEA

TRAMPA Kynnysmatto, luonnonvärinen. Helppo pitää puhtaana imuroimalla tai pudistamalla. Pohjan materiaali pitää maton paikallaan ja pienentää liukastumisen riskiä.

SINDAL Kynnysmatto, luonnonvärinen, 50×80 cm – IKEA

SINDAL Kynnysmatto, luonnonvärinen, 50×80 cm Tämä ovimatto on valmistettu kestävästä kookoskuidusta, ja se sopii mainiosti eteiseen. Matto on tyyliltään rustiikkinen, ja siinä on koristepalmikointi. Helppo pitää puhtaana imuroimalla tai pudistamalla.

Käytävämatot & eteisen matto edullisesti – IKEA

Käytävämatot & eteisen matto edullisesti – IKEA

Käytävämatto ja eteisen matto on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Katso kattava valikoima käytävämattoja, eteisen mattoja ja pieniä mattoja.

VALLENSVED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen …

VALLENSVED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen, 40×60 cm – IKEA

VALLENSVED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen, 40×60 cm Leikkisä kohokuvioitu matto on eteisen katseenvangitsija. Valmistettu kestävästä kookoskuidusta, joka kestää erinomaisesti eteisen kovaa kulutusta. Tuo ilmettä eteiseen kuvioidulla tai värikkäällä kynnysmatolla.

VATTENVERK Kynnysmatto sisäkäyttöön, tummanharmaa …

VATTENVERK Kynnysmatto sisäkäyttöön, tummanharmaa, 60×90 cm – IKEA

VATTENVERK Kynnysmatto sisäkäyttöön, tummanharmaa, 60×90 cm Tämä vahvatekoinen ja kestävä ovimatto on valmistettu kierrätetystä polyesteristä – vastuullinen valinta, jossa jäte on laitettu hyötykäyttöön. Se on kaiken lisäksi myös helppo puhdistaa.

UNDERSTED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen …

UNDERSTED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen/musta, 40×60 cm – IKEA

UNDERSTED Kynnysmatto sisäkäyttöön, luonnonvärinen/musta, 40×60 cm Tämä kynnysmatto tervehtii sinua hauskalla kiemurakuviolla. Matto on valmistettu lujatekoisesta ja kestävästä kookoskuidusta, ja siinä on liukumaton pohja, joka pitää maton paikallaan.

Keywords: ikea kynnysmatot, ikea kynnysmatto, ikea kuramatto, ikea ovimatto, kuramatto ikea, kynnysmatto ikea, ovimatto ikea