Ikea axstad

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×80 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×80 cm. AXSTAD-ovessa on valkoinen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 60×180 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 60×180 cm. AXSTAD-keittiökaapin ovessa on tummanharmaa mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Muotoilunsa ansiosta ovea voi käyttää niin modernissa kuin perinteisessäkin keittiössä.

Moderni ja perinteikäs – AXSTAD valkoinen keittiö – IKEA

Unelmoitko perinteisestä keittiöstä, joka on klassisen valkoinen? Kannattaa tutustua mattavalkoiseen AXSTAD-etusarjaan.

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 60×40 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 60×40 cm. AXSTAD-ovessa on valkoinen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×200 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta valkoinen, 40×200 cm. AXSTAD-ovessa on valkoinen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Malli sopii tyyliltään niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön.

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 40×60 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, tummanharmaa, 40×60 cm. AXSTAD-keittiökaapin ovessa on tummanharmaa mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Muotoilunsa ansiosta ovea voi käyttää niin modernissa kuin perinteisessäkin keittiössä.

AXSTAD Ovi, matta sininen, 40×80 cm – IKEA

AXSTAD Ovi, matta sininen, 40×80 cm. AXSTAD-keittiökaapin ovessa on sininen mattapinta, pehmeät linjat ja upotettu paneeli. Muotoilu sopii sekä moderneihin että perinteisiin keittiöihin.

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö

Nykyaikaisen perinteinen, tummanharmaa AXSTAD-keittiö – IKEA

Haaveiletko harmaista keittiökaappien ovista? Tutustu tummanharmaaseen AXSTAD-keittiöovisarjaan pehmeillä linjoilla.

Moderni perinteinen, tummasininen AXSTAD-keittiö – IKEA

Haaveiletko tummansinisistä keittiökaappien ovista? Tutustu tummansiniseen AXSTAD-keittiöovisarjaan selkeillä linjoilla.

Keywords: ikea axstad, axstad ikea